tisdag 6 december 2011

Pyjamasvecka







Har haft en krasslig vecka som avslutades med 40graders feber i tre dagar- puh. Pyjamasen var på mest hela dagarna. Lite mycket TV och film har det blitt. Gissa om jag har lärt mig Ipaden på nolltid? Inga problem att dra igång Nasse eller Fåret Shaun själv! Sätter på Ipaden och sedan väljer jag rätt app osså ett avsnitt. När det tar slut kan jag sätta på ett nytt helt själv! Rätt bra för en kille på 2år och 3månader?! Nu ska jag vara frisk ett tag!

1 kommentar:

  1. Shit, det var inte dåligt!! Måste ladda ner dessa appar. Theo kör Angry birds helt galant själv. Norah har bara kommit till Tom cat appen än-så-länge men tycker det är hysteriskt kul när den härmar vad man säger :))
    Ja sjukorna vänjer man sig nog inte med innan de tynar bort (i skolåldern). Vi har varit hemma hela veckan med kass mage (då får även syster med ok mage vara hemma). Lite kämpigt då jag själv åkt på värsta bihåleinfektionen & Ola är i Shanghai..... Grrrrrr Men vi överlever & har riktigt Goa dagar (då jag är optimalt feber & smärtlindrad).
    Kram på er!!

    SvaraRadera